17. 8. 2014

Letní knižní HOP 2014 - Vyhlášení





Máme tu článek, na který jistě mnoho z Vás čeká. Jedná se o vyhlášení knižního HOPu, který sjem si pro Vás připravily pod křídly Cathy z blogu Mezi nebem a peklem

Tímto děkujeme všem zúčastněným a že Vás bylo požehnaně. 129 z Vás vyplnilo náš formulář a může se těšit na výtečnou knihu Co můžou muži, můžu i já, kterou nám dodalo nakladatelství Brána a čímž mu velmi děkujeme.




Otázky byli jednoduché a ve zkratce vypíšeme ty nejlepší odpovědi.


Co se týče rekordu přečtených knih, průměr je cca 10 knih. Ale jsou mezi námi i tací, kteří zvládají 20 a dokonce i 25 knih měsíčně. :-)

Jako letní knihu nejvíce byla doporučována Anna a její polibek, Harry Potter, knihy od Kateřiny  Petrusové a těsně v závěsu byl i Ove. :-)

Na otázku les VS pláž jste odpovídali střídavě, přesto vyhrála o malilinkatý chlup pláž. :-)

Co budete dělat bez knih na dovolené? Nikde žádné knihkupectví?
Dost z Vás mě obalamutilo čtečkou, nebo dokonce knihovnou, kterou vyřazuji, jelikož jste na dovolené třeba v Arabských zemích, co potom? :-D Ale jasně, uznávám, čtečkou jste mě dostali. :-D Každopádně, ten kdo mě nepřelstil, odpověděl tak, že buď se bude tedy konečně věnovat rodně a svým jiným koníčkům a veliká část z Vás, by dokonce zpanikařila. :-D Každopádně mě nejvíc pobavila odpověď "Zajím to!!!" :-D
Další a poslední část byla - vykecávací okénko. Velmi děkujeme za krásně vzkazy a mnohdy i velmi vtipné. Ledasčemu jsme se přiučily a nebojte, kdo napsal, že je na dovolené, rády počkáme. :-)

A kdo vyhrává tuto skvělo knihu?



Alejah Arlene Rose
Alex


Oběma dívkám gratulujeme a očekávejte výherní email!





3 komentáře: