17. 3. 2014

Blesková soutěž (3)

A je to tadýýý!!! Náš blog získal svého padesátého následovatele, teď už jednapadesátého :-). Tímto vám chceme strááášně moc poděkovat a jak jinak, než opět bleskovou soutěží. Vidíte správně, budeme hrát o knihu Dračí oči, z nakladatelství Fragment. Takže, držíme palečky a honem jdeme na to.















Pravidla soutěže:

  • Účastnit se mohou lidé jak z ČR, tak i ze Slovenska
  • Po vyhlášení, zasíláme informační email o výhře, kdo se nepřihlásí do 48 hodin, výhra propadá dalšímu výherci, kterého vybere random.org
  • Soutěž bude ukončena zítra 18.03.2014 v 20:00
Jak vyhrát:

Napište email, jméno pod kterým nás sledujete a hlavně odpověď, proč právě vy, byste chtěli vyhrát. Vítěze vybere MaKa, podle nejlepší odpovědi.

Přejeme mnoho štěstí! Vaše MaKa.



Velmi děkujeme nakladatelství Fragment, za poskytnutí knihy do soutěže. Pokud přeci jen nevyhrajete, můžete si titul zakoupit zde.

8 komentářů:

  1. strakovmaa@gmail.com
    Maťa
    Proste ma tá kniha zaujala a som na ňu zvedavá :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojte :) dasafrantova@gmail.com ...
    GFC : Dasa Frantova
    takže zbožnujem knižky od fragmentu a "pár" ich už doma mám :) bola by som veľmi rada keby mi bo zbierky pribudne ďalšia :) a už dlho sa odhodlávam vyskúšať čítaž v češtine a zatial som sa k tomu nedokopala :D ... tak keby už vyhám tak by som sa k tomu konečne odhodlala :)

    OdpovědětVymazat
  3. 1. luce059@gmail.com
    2. Luce Summer
    3. Takže ;) Zapojila som sa preto, lebo ma táto knižka zaujala anotáciou.O čarodejniciach, drakoch a podobných nadprirodzených fantasy postavách rada čítam. Obálka je sama o sebe krásna.
    P.S.: Chcela som ti ešte odkázať, ža na tvojom blogu sa cítim ako doma ;) Pôsobí na mňa tak upokojujúco a a vždy sa tu rada vrátim a prečítam si tvoje recenzie.

    OdpovědětVymazat
  4. seborova.pavlina@email.cz
    Pauline
    Proč chci vyhrát? Haha. No, hlavně proto, že jsem nikdy knihu nevyhrála, a spolužačky jich vyhráli už nějak moc. (To vůbec není fér. Zatím je, co si pamatuji, skóre 0/3/2. Co se knih týče. Co se týče ostatních, tak je to 1/hooodně/hodně. Není to fér.)
    Co se ale týče knížky, tu jsem si napsala na seznam na Svět knihy (Sice pod "koupit, pokud zbudou penízky", ale~), protože měla fajn název. (Mohl by být delší. Byl by ještě lepší.) Anotace byla taky zajímavá! Zase je to o rebelce, což není nic nového, ale komu to vadí. :D

    OdpovědětVymazat
  5. 1. trinity.estridge@gmail.com
    2. Trinity Estridge
    3. Popravdě řečeno, nějaký hodně dobrý důvod mě vůbec, ale vůbec nenapadá. :D Snad bude stačit ten, že miluji knížky a nemůžu si nechat ujít novou českou fantasy. :)

    OdpovědětVymazat
  6. katarinka.1999@seznam.cz
    GFC - Káťa H.
    Proč bych já měla vyhrát? Protože chci zvýšit svoje skóre :D Ano, jsem jedna ze spolužaček z Paulinina komentáře :D
    Ne, teď už doopravdy :) Knížka mě velmi zaujala, jak anotací, tak obálkou. Knížky s takovým tématem mám ráda.
    A když už nevyberete mě, vyberte prosím Paulinku, ať nám potom ve škole nebrečí jako želva :)

    OdpovědětVymazat
  7. elisabeth.izabella@seznam.cz
    GFC: Elisa Beth
    Miluju dobrodružství a nadpřirozeno. Jak už asi název prozrazuje jde o čarodějnice o nich toho ještě moc nevím a chtěla bych se o nich, ať už něco smyšleného dozvědět víc, protože čarodějnice tu byli vždy. Byla to realita ve středověku a to hodně krutá, proto z toho dýchá i něco mystického z těch starých dob. Výhra by mě hodně potěšila a ráda se dozvěděla něco víc o další sérii, která teď koluje blogovým světem, jelikož i já jsem jejím členem.
    Ps: Máte dobré recenze :)

    OdpovědětVymazat
  8. Soutěž uzavřena, zítra vyhlásíme vítěze. :-)

    OdpovědětVymazat