7. 3. 2015

«Soutěž» Soutěžíme s Hostem



Jelikož vám rády děláme radost a stále nám to nepřijde dost, rozhodly jsme se spojit síly s Basterou z blogu Knihy nekoušou a se Schefikem z Schefikův Blog. Díky nim a hlavně nakladatelství Host, které věnovalo knihy do soutěže, pro vás máme možnost vyhrát tři knihy na třech různých blozích.

Tématicky zvolené hádanky najdete na každém z výše uvedených blogů a bude jen na vás, zda se zapojíte do soutěže o všechny knihy. Každopádně pokud tak uděláte, získáte vstupy navíc a vaše šance na výhru se zvýší. Pokud se tedy zapojíte do všech soutěží, nebudete v každém slosování jen jednou, ale hned třikrát, a to už stojí za trochu námahy, nemyslíte? :-)


Jak se zúčastnit a kde:

Na Schefikově Blogu budete hádat knižní obálky. Pokud se vám správně podaří určit knihu i jejího autora, jste automaticky v losování o knihu Pán ohně. Ale pokud i to vám přijde málo, stačí zajít k Basteře, kde zábavnou křížovkou můžete pro přítelkyni, nebo maminku vyhrát i román Když je láska slepá. U nás se naladíte na fantasy vlnu, aby ve vaší knihovně přistálo Temné bratrstvo

Tři různé úkoly, tři různé žánry, je to jen na vás, zda budete soutěžit o jednu, dvě či všechny knihy. Každopádně ta možnost tu je...


Podmínky:
  • Soutěží se od 7. 3. 2015 do 21.3.2015.
  • Soutěže se můžou zúčastnit lidé z Česka, nebo Slováci s českou zasílací adresou.
  • Základní podmínkou vstupu do soutěže je vyplnění soutěžního formuláře.
  • Tento formulář můžete vyplnit pouze jednou. Duplicity budou smazány.
  • Zapojením do soutěží na ostatních blozích získáte bonusový vstup, v losování tak můžete být až 3krát.
  • Výherce bude vylosován pomocí Random.org z lidí, kteří správně odpoví na všechny otázky. Následně dostane informační email. Na odpověď má 24 hodin, jinak budeme nuceny vylosovat jiného vítěze.
  • Vyhlášení bude na blogu nejpozději do 31.3.2014.
  • Vyhrazujeme si plné právo na změnu soutěžních pravidel, či prodloužení soutěže.

Váš úkol:

Teď už k samotnému úkolu, který stojí mezi vámi a Temným bratrstvem. Zadání je naprosto jednoduché. Níže máte šest úryvků z knih z žánru sci-fi a fantasy a vaším úkolem je, správně přiřadit autora a název knihy. Vaše odpovědi pak zaznamenáte do formuláře, na který máte odkaz níže. 

Zkrátka nic složitého, určitě si poradíte levou zadní. Nakonec nezbývá než popřát hodně štěstí a pevné nervy! :-)


Soutěžní úryvky:








Luke Scull - Temné bratrstvo

První díl strhující trilogie od nejslibnějšího nového hlasu britské fantasy.

Je doba temna. Zásoby kouzla čerpaného z mrtvých bohů pomalu docházejí. Démoni a krakatoni zamořují zemi a poslední hranice mezi říšemi se začínají hroutit. Žárliví vládci tří velkých měst sedí ve svých kamenných věžích a přemítají nad tou špetkou magie, která zbývá…

Není to doba stvořená pro hrdiny. Hrdinské písně jsou už dávno zapomenuty, odvážné činy nikdo nezapisuje. I v takových chvílích se však najde pár odvážlivců, kteří si uchovají jiskru naděje, spojí své síly na obranu proti tyranii nesmrtelných mágů a vytvoří nezvyklou skupinu — Temné bratrstvo.

6 komentářů:

  1. Parádní soutěž, díky moc! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten úryvek E jste vybraly skvěle, moje oblíbená scéna :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak konečně jsem se k tomu dohrabala. Dalo mi to trochu zabrat, ale moc jsem si to užila. :-) Tak doufám, že jsem to zvládla. Jestli jo, tak si zasloužím odměnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My víme, že si na vás moc vymýšlíme, ale na druhou stranu vás nechceme podceňovat, a to se nám vyplatilo (ne že to na mě Máje prásknete, že jsem to prozradila, ale zatím jsou všechny odpovědi správné :-) ).. Takže teď už jen hodně štěstí přejeme :-).. PS: možná se najde někde nějaká zatoulaná záložka :-D :-)

      Vymazat