15. 11. 2014

Víkend s Jotou - Losing It (2)

Když nakladatelství Jota přišlo s novinkou, že vydává knihu Losing It, mnoho čtenářů se zaradovalo. Nyní proběhl konkurz o recenzní ebooky a MaKa má tedy možnost, vás seznámit s knihou i spisovatelkou trochu podrobněji, ještě před tím, než se kniha dostane na pulty našich knihkupců. Doufáme, že vás pořádně navnadíme, jelikož tento titul si pozornost jistě zaslouží.











Část druhá - KNIHA

Jak to, že jsem pořád ještě panna?“ ztrápeně si opakuje každý den při pohledu do zrcadla Bliss Edwardsová, na první pohled úspěšná a bezproblémová studentka herectví obklopená množstvím přátel, kteří však absolutně netuší, čím se jejich pohledná a inteligentní kamarádka užírá. Hodlá skoncovat s panenstvím – jenže ten pravý stále ne a ne přijít.

V okamžiku, kdy se její sexem protřelá kamarádka Kelsey dozví, že Bliss není přes svůj „handicap“ ani lesbička, ani nehodlá odejít do kláštera, navleče ji do úzkých šortek a trička s tak velkým výstřihem, jaké by si samotná Bliss nikdy neoblékla. A potom ji s prohlášením „konečně si vrzneš“ odtáhne do blízkého baru, kde ji po konzumaci několika panáků na kuráž vybízí, aby si našla kvalitního milence na jedno použití. Bliss prchá zbaběle na záchod, ale cestou narazí na zajímavého mladíka jménem Garrick, zabraného do čtení Shakespeara. Neplánovaně přeskočí jiskra a Bliss má tu noc skutečně šanci prožít pohádkový sex…, ze kterého však na poslední chvíli s mnoha nepodařenými výmluvami vycouvá.

Další den ráno, první hodinu posledního semestru, Bliss málem omdlí: zjišťuje, že Garrick, který před necelými osmi hodinami ležel nahý v její posteli, je jejím novým profesorem!


Hlavní postavy

Bliss - Krátce po dvacítce, studentka herectví, hnědé vlasy, hnědé oči, stále panna!

Garrick - Profesor, modré oči, strniště, velikostně tak akorát...hmmm.



Obálky ze světa





Máte svého favorita?




Víkendový projekt vznikl za podpory nakladatelství Jota, kde také můžete již brzy knihu zakoupit.

10 komentářů:

  1. Garrick vypadá podle popisu úžasně, hlavně ty modré oči <3
    Obálka se mi líbí naše, a z ostatních je to první z druhého řádku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi ta predposlední :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se líbí kupodivu všechny, jen ta u sloupku mi přijde dost povědomá. :-)

      Vymazat
  3. Mmm Garrick zní dobře! :D A líbí se mi naše a ta první v druhém řádku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že námět je super, ale nevím, nevím, jestli do ní půjdu. Většinou moc na podobné románky nejsem nooo. :D Ale recenzi si pak přečtu ráda! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen tomu dej šanci. Třeba tě to překvapí a když nic jiného, alespoň se pobavíš. :-)

      Vymazat