15. 11. 2014

Víkend s Jotou - Losing It (1)

Když nakladatelství Jota přišlo s novinkou, že vydává knihu Losing It, mnoho čtenářů se zaradovalo. Nyní proběhl konkurz o recenzní ebooky a MaKa má tedy možnost, vás seznámit s knihou i spisovatelkou trochu podrobněji, ještě před tím, než se kniha dostane na pulty našich knihkupců. Doufáme, že vás pořádně navnadíme, jelikož tento titul si pozornost jistě zaslouží.












Část první - SPISOVATELKA
Začínající spisovatelská hvězda, uvádí ke svému věku a zaměření, že je jí „něco přes dvacet“ a ráda píše o lidech své generace. Vyrůstala v malém městečku v Texasu a nyní žije v New Yorku. Řídí se mottem „Je třeba se postavit čelem ke všemu, co život přináší do cesty a naučit se s tím žít – tedy pokud to zrovna nejsou nůžky“.

Cora Carmacková se věnovala a věnuje mnoha profesím, které dělí na nudné (práce v maloobchodě), zábavné (práce v divadle), stresující (výuka) a vysněné (psaní). Hrdiny svých knih ráda uvádí do velmi trapných situací, skrze něž si však překvapivě najdou toho pravého partnera pro život. I trapní lidé totiž potřebují lásku.

Můžeme ji nalézt v bibliografiích, jako autorku, ale také je to mladá žena, která ráda bloguje. Její blog můžete nalézt zde a dozvědět se více o jejích knihách. Třeba to, že Losing It je pouze první část a další díly na nás netrpělivě čekají, tak jako po dočtení na ně budete čekat vy.



Víkendový projekt vznikl za podpory nakladatelství Jota, kde také můžete knihu již brzy zakoupit.

10 komentářů:

  1. Knížka vypadá hrozně zajímavě, moc se těším, až si ji přečtu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně super. Četla jsem ji do půl páté do rána. :-D

      Vymazat
  2. Super!!! Moc moc se těším na další příspěvky! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež ma knižka ihneď zaujala. Teším sa :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kniha je opravdu úžasná :-) opravdu doporučuji přečíst.
    A těším se na další příspěvky o knize :-)
    Marci

    OdpovědětVymazat