28. 5. 2015

«Recenze» Důvěřuj mi

Název: Důvěřuj mi
Původní název: Trust in me
Autor: Jennifer L. Armentrout (J. Lynn)
Série: Wait for You
Díl v sérii: 3. díl
Počet stran: 304
Nakladatelství: Baronet
Datum vydání v ČR: 2015

Anotace: Kniha od autorky Počkám na tebe (série Wait for you). Cameron Hamilton je metr devadesát vysoký sexy bůh s oslnivě modrýma očima, jemuž ženy padají k nohám. Jednoho dne mu do života vstoupí dívka jménem Avery. Avšak skrývá tajemství. Kniha psaná z pohledu Camorena Hamiltona.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
„"V tom okamžiku jsem si uvědomil, že vidím docela jinou stránku Avery. Takovou, kterou jsem zatím nespatřil, která byla živá a bezstarostná a zatraceně dokonalá.
"S tou holkou se jednou ožením," slyšel jsem se říkat.“
- úryvek ze strany 131 -
------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Každý, kdo alespoň trochu tíhne ke čtivu pro ženy, jistě zná autorku Jennifer Armentrout, zvanou J. Lynn. Její knihy jsou ženami různého věku žádány po celém světě. Nyní u nakladatelství Baronet vyšla další část ze série Wait For You, pod názvem Důvěřuj mi.

Ti čtenáři, kteří autorku i její tvorbu znají, můžou vědět, že titul Důvěřuj mi, je zrcadlem knihy Počkám na tebe, která je psána z pohledu Avery Morganstenové. Nyní se čtenáři mohou vcítit do samotného Cama Hamiltona, kterého si jistě nejedna dívka, či žena oblíbila. Otevřou se jim Camovy myšlenky, když poprvé na Avery narazil, jak ji naháněl, jak se do ní postupně zamilovával, i co cítil ve chvíli, když se dozvěděl její veliké tajemství.

S Avery to není jednoduché. Ve svém životě si toho již zažila hodně. Odstěhovala se několik tisíc mil od domova, aby mohla zapomenout na své trápení i rodiče, kteří o Avery nejeví žádný zájem. Cam ovšem řeší také své trable, a i když rodinu má milující a přátele, co by za něj i do ohně ruku dali, nezmění to nic na tom, že jeho minulost je také pěkně barvitá. Čtenáři jsou tedy opětovně svědky toho, jak rozkvétá láska mezi dvěma mladými lidmi, aniž by si to navzájem přiznali a hlavně, co je důležitější, přiznali to sami sobě.

Hlavní postavy si určitě oblíbí každý. Samozřejmě, mouchy má každý, i hlavní hrdinové Avery a Cam, přesto to z děje nekřičí a naopak svou obyčejností a lidskými chybami napomohou k tomu, že čtenář z příběhu vyčte reálnost, po které tolik touží.

Knihy od této autorky jsou velmi zábavné, romantické i plné žhavého uhlí, které dokáže rozpálit i ty nejsilnější ledovce. Čtou se velmi jednoduše a na pochopení věci není potřeba většího dumání, tudíž titul Důvěřuj mi můžeme zařadit do sekce knih odpočinkových.

Jak knihu Důvěřuj mi, tak i další tituly od autorky J. Lynn, doporučuji především těm, kteří mají alespoň trochu romantické duše v sobě a věří, že ten pravý s velikým P, si jednou tu svou vyvolenou najde.

Doporučení 4/5
Obálka 5/5

Recenze psána pro nakladatelství Baronet.
Titul si můžete zakoupit zde.



2 komentáře:

  1. Mě se nelíbilo že jsem se nedozvedela nic nového oproti vyprávění z pohledu Avery :( a ze Cam skoro nikdy nebyl sám , ale byli tam jen scény s Avery takže nic nového :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel to tak u těchto knih bývá. Musíš to brát jako samostatnou knihu. :-)

      Vymazat