26. 2. 2015

«Soutěž» MaKa slaví první narozeniny (vyhlášení)




Rok se s rokem sešel a blog MaKa oslavil první narozeniny. Všichni nám dáváte najevo, že se líbíme a nám dělá velikou radost, když někoho z vás můžeme odměnit. Proto se dalo očekávat, že k prvnímu létu, MaKa soutěž uspořádá. Za podpory nakladatelství Yoli, jsme si pro vás mohly připravit krásné výhry.



Účast byla jednoduchá - odpovědět Katce, na její zvídavou otázku. Co se na MaKa blogu ne/líbí a co byste změnili. Otázka to byla riskantní, ale vyplatila se. Chodily nám krásné vzkazy, ale i ty, které nám nasadily brouka do hlavy. Nejvíc diskutovaný byl nový vzhled blogu. Většině se nový design líbí, ale najdou se i tací, co mají raději barvičky. My děkujeme za krásné komplimenty, ale i za kritiku, kterou si vezmeme k srdci a na řadě vašich vylepšení se už intenzivně pracuje. Co se týče designu blogu, s tím jsme spokojené a troufnu si říci, že i na nový vzhled hrdé. Takže musíte chviličku trpět, než Mája přijde zase s nějakým bláznivým nápadem a Katka, jí nebude stíhat krotit. Ale věříme, že to zvládnete, už jen z důvodu toho, že nefanoušků nového designu není tolik.

Dále jste nám chválili aktivitu a recenze. Za což jsme obě dvě velmi rády, jelikož o obojí máme intenzivní zájem, jej stále zlepšovat. Někdy je to těžké, obzvlášť, co se aktivity týče, přestože jste nám několikrát dokázali, že i dva dny nesdílený příspěvek vám nezabrání se k nám stále vracet. Pak se objevily další návrhy, jako font písma, rozdělení projektů a další. Na všem se pracuje a mimo razantního předělání blogu, vše určitě vylepšíme ke spokojenosti všech.



Soutěž už proběhla a je mi jasné, že tyto naše žvásty čte vážně jen někdo, kdo si v duchu stále říká "ještě chviličku, ještě se nepodívám". Tak já vás ušetřím trápení a rovnou se pustím do vyhlašování. Držím palečky všem kdo se zúčastnili. Gratulujeme těm, co vyhráli a těm, co štěstí neměli, vzkážeme, ať nezoufáte, jelikož se něco chystá!

Na závěr bychom chtěly poděkovat za vaši přízeň. Za to, že k nám chodíte a za to, že zkrátka jste. Vaše holky MAja a KAtka.

Prvním vylosovaným výhercem, za pomoci random.org je Milenne Waver, neboli všem známá Milča Novejch!
Gratujume a Spáleniště: Zkouška je tvoje!


Druhou výherkyní, která není o nic méně známá se stává Míša z Kouzelné klubovny.
Opět gratulujeme a můžeš se těšit na Prozřetelnost!


A posledním vybraným a zároveň se může těšit na 5 záložek, aby čtení bylo o něco lepším, se stává Kiki.




5 komentářů:

  1. Soutěže mě vždycky činí šťastnou, protože i když nevyhraju, musím se prostě radovat, když si uvědomím, jak šťastní musí být výherci. :) Moc vám to všecm třem přeji a doufám, že my ostatní budeme mít větší štěstí příště. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jednou moc děkuji, už se na knížku těším! :)

    OdpovědětVymazat