15. 10. 2014

Podzimní splín? A co bude dál…




Poslední dobou si říkám, že blog zanedbáváme. Sice poctivě publikujeme recenze, ale jsou to převážně „jen“ recenze. Chybí chuť něco vymýšlet, že by na nás padla podzimní deprese? Ono je to tedy taky tím, že ani my s Májou se moc nevídáme, já byla nemocná, předtím zase Mája a teď ještě do toho její práce, pak má čas o víkendu, kdy mám zase já brigádu. Chybí nám to naše "kafíčkování", při kterém si na Vás vymýšlíme nové "kulišárny". 

Takhle pokud je chvíle času, raději si vlezu do kouta s knihou, než k počítači, ano přiznávám se k tomu.:-D Navíc tento víkend jedu poprvé do školy, tak jsem z toho trochu hodně nervózní. Vůbec nevím, co mě čeká a jak vůbec zvládnu najít učebnu. Kvůli tomu nestihnu knižní sraz, což mě opravdu moc mrzí, doma už jsem měla nahlášeno, že na něj pojedu a pak zjistím, že musím do školy. :-( 

Co ale rozhodně nezanedbáváme, je psaní. Mája pokračuje v psaní knihy a obě se snažíme stále zlepšovat své recenze, doufám, že je to už aspoň trochu vidět. :-) Projekty měsíc/dva týdny/týden s knihou jsme pro teď stoply. Bylo jich moc, a i když píšete, že Vás baví, nechceme, aby Vám zevšedněly. Ale až zase něco vymyslíme, určitě to zase bude stát za to, poslední dobou vychází tolik pěkných knih, že je nestíhám ani číst. Ovšem i když nejsou projekty, rozhodně nepřijdete o soutěže. Přihlásily jsme se do Haloweenského hopu a zrovna přemýšlíme, o co byste mohli soutěžit. Máte nějaké nápady? Jaká kniha by se Vám líbila do soutěže? Klidně napište i tři typy, třeba něco vybereme. Brzy nás totiž bude čekat ještě jedna soutěž: Poděkování za 200 následovatelů blogu, věřím, že těch 10 čtenářů se někde určitě v brzké době najde.:-) 
Teď nevím, jestli jsem už sepsala vše, co jsem chtěla. Vždycky mám tolik myšlenek, většinou při mytí nádobí :-D, ale pak si sednu k pc, sepíšu co mě právě napadne a najednou zjistím, že už je v hlavě prázdno a já netuším, jestli jsem napsala opravdu vše. Každopádně Vám moc děkujeme za Vaši veškerou podporu, máme Vás moc rády, jste pro nás velkou motivací. Motivací pro to abychom se pořád snažily a zlepšovaly. 

Doufám, že Vás to neomrzí, protože tohle budu psát pořád dokola: Jsme poctěny, že na náš blog chodíte a čtete nás.                                              ♥ DĚKUJEME ♥


Katka


Zdroj obrázky www.internations.orgblog.proximity.cz, 
www.obrazkyanimace.cz, www.rajce.idnes.cz, www.obec-ostravice.cz

6 komentářů:

  1. Taky mám teď nějaký stop stav blogování, i když pořád něco dělám, vypadá to, že ne :) Ten sraz mě moc mrzí :( Soutěž jakoukoliv, určitě něco pěkného vymyslíte! :) A my máme zase rádi váš blog! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :-) <3.. Snad se brzy vše nějak zvládne a bude zase čas i nálada na tu kreativnější část blogování, která je vidět a baví :-)..

      Vymazat
  2. A jako důkaz vam pisu ve ctvrt na tri rano. Mam v praci přestávku. Nejhorsi na tom je, ze toto je prvni Katky clanek, ktery ctu az po publikování. Vazne smutne. :-(
    Kazdopadne mi ta nase holka mluvi z duše. ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-( dneska ale kávičku dáme, tak koukej přijít dřív ;-)..

      Vymazat
  3. Toho, že by ľudia prestali navštevovať Váš blog sa obávať veru asi nemusíte, pretože aj keď sem pribúdajú len recenzie, tak musím povedať, že kvalitne napísané. Veľmi rada čítam vaše recenzie. Asi nie je jediná, ktorú by som neprečítala. :)
    Nech vás čo najskôr kopne múza a nech máte "krízu" za sebou. :)
    PS: Veru ani ja nemám veľa času na blogovanie, u mňa (teda nás) to súvisí dosť so školou :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc :-) za čtení recenzí i za pochvalu ♥.. Snad se brzy něco najde :-).. Jo jo škola je žrout času, jsem zvědavá, kolik ho do budoucna budu muset také obětovat..

      Vymazat