8. 7. 2014

Vyhodnocení soutěže

Máme tady poslední příspěvek k projektu s nakladatelstvím Jota a jeho knihou Čistý. Měli jste možnost se seznámit s knihou a její autorkou, přečetli jste si úryvek z knihy a také rozhovor s překladatelkou a samozřejmě jste si mohli přečíst moji recenzi na knihu. Teď už nás čeká vyhodnocení soutěže o dvě knihy Čistý, které do soutěže věnovalo nakladatelství Jota a já mu tímto ještě jednou moc děkuji. 



Výhra: 




Výherci: 





Ivana Zapadlíková                      Hanny                                                    

Výhercům gratulujeme. Ihned Vám bude odeslán informační email a pokud na něj do 72 hodin neodpovíte, budeme muset vylosovat někoho jiného.






Jak se Vám projekt líbil?


Projekt se mi líbí! Je to jako odkrývat Vánoční kalendář, pěkně políčko po políčku a vždy se dočkat krásného překvapení. Už se nemůžu dočkat až si knihu přečtu!
Veronica Orphan


Musím přiznat, že když jsem poprvé zaregistrovala, že kniha Čistý vyjde, strašně se mi zalíbila obálka. Ale po přečtení anotace jsem už tak nadšená nebyla. Vlastně ani nevím proč. Po vašem projektu se na knihu opravdu moc těším. Všechno, co jsem se díky vám dočetla mi otevřelo oči :) doufám, že s projekty budete pokračovat tak dlouho, jak jen to půjde. Je to báječný nápad a vy jste se s ním poprali opravdu výtečně...
Charlie


Tento projekt je naprosto skvělý. Rozhodně se mi kniha dříve nebo později dostane do rukou, protože nesmí chybět v mé knihovničce. :)
NikolW


Projekt byl velmi dobrý nápad, to seznámení, úryvek i recenze - vše se mi líbilo. A po přečtení těch článků jsem věděla, že si tuto knihu rozhodně musím přečíst. Předtím jsem o této knize mnoho nevěděla, ale teď aspoň můžu říct, čím vším mě zaujala. Už se těším na další projekty :)
Julča


Projek se mi líbí pro jeho rozdílnost. Líbí se mi jak se dozvíme o knize i autorce a mužu si předem na ní vytvořit dojem. A musím říct kniha se mí díky vaším článkům opravdu zalíbíla. Zaujala mě nejen díky obálce a anotaci, ale kůli vašemu popisu. Moc se těším až budu mít možnost si jí přečíst a to dyspotické knihy moc nevyhledávám. Ale na příběh Pressie a Partrige se moc těším. I na hlubší sdělení autorky / knihy.
Marci Kopecká


já tu knížku prostě potřebuju!!!!! :D
Hanny



3 komentáře:

  1. já jsem se u vás zúčastnila, ačkoliv jsem to zkoušela už u neoluxoru... tam to bylo o nápadu - kreativitě - a knihu jsem vyhrála! :) ^^ takže jsem asi v tomto případě ráda, že jsem nevyhrála, ne, že by nebylo fajn pak tu knihu někomu dát anebo tak, ale takhle to určitě potěší někoho, kdo tu knihu živoucně potřeboval ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to gratuluji, hlavní je, že už ji máš doma :-)

      Vymazat