14. 7. 2014

Vyhodnocení soutěže: Fortuna Libri - Červený vrch

Máme tady konec projektu s nakladatelstvím Fortuna Libri a knihou Červený vrch, doufám, že jsem Vás na knihu aspoň trochu navnadila, protože je skvělá. Měli jste možnost seznámit se blíže s autorkou knihy i se samotnou knihou, dále jste si přečetli ukázku z knihy, recenzi na knihu a také rozhovor s překladatelkou knihy. A teď už jdeme na vítěze. 


Výhra: 







Vítěz: 



                                             MooX               Džangl



Vítěz za aktivního čtenáře:


Rachel - Roo



Jak se Vám projekt líbil a co byste změnili?


Podle mě se Vám projekt povedl, a nic mi v něm nechybělo. Mimochodem, úžasná recenze, přiměla si tu knížku přečíst, i když já moc na zombie nejsem. :)
Nessa


Takové projekty, se mi velmi líbí. To seznámení s knihou a vlastně i s překladatelkou je opravdu super. Tuto knihu jsem si nejdřív ani moc přečíst nechtěla, ale vaše recenze a celkově tento projekt mě navnadila k přečtení
Jabkáča


Projekt se mi velice líbil, vždy se dozvím něco nového. Nejprve jsem knize nevěnovala pozornost, ale teď si ji musím určitě přečíst...
Verunka


Mám moc ráda takovéto projekty na pokračování... A i když na záčátku píšete, že to bylo v celku narychlo, vůbec to nejde poznat. Moc pěkně zpracovaný, dost jste mě na knížku navnadily :-)
Hanka




Výhercům moc gratulujeme a ostatní nesmutněte, projekty budeme pořádat i nadále a brzy nás čeká soutěž o další knihu z projektu. Vítězům zasíláme výherní email a pokud se neozvou do 72 hodin, budeme losovat někoho jiného.

3 komentáře: