7. 7. 2014

Fortuna Libri: Jamie McGuire - Červený vrch (5)

Poslední částí projektu s nakladatelstvím Fortuna Libri a jeho knihou Červený vrch, je slibovaná soutěž. Soutěžit se bude o dvě knihy Červený vrch a zúčastníte se tím, že vyplníte soutěžní formulář s otázkami týkajícími se projektu. 



Výhra:


  • Výherci budou dva, jako ceny jsou dvě knihy Červený vrch, třetí kniha je odměnou za nejaktivnějšího čtenáře. Tímto bych chtěla moc poděkovat nakladatelství Fortuna Libri, které knihy do soutěže věnovalo. 


Info o soutěži: 


  • Stačí vyplnit soutěžní formulář, kde jsou otázky týkající se projektu. V předešlých částech projektu hledejte nápovědu. 


Podmínky: 


  • Účastnit se může kdokoliv s doručovací adresou v České republice. 
  • Soutěž trvá od 7.7. - 13.7. 2014 (do půlnoci). 
  • Do třech dnů od ukončení soutěže zveřejníme vítěze a odešleme jim informační emaily o výhře, vítězové se nám musí do 72 hodin (3 dnů) ozvat emailem nazpět a zaslat na sebe kontaktní adresu. Pokud se neozvou do té doby, vylosujeme nové vítěze. 
  • Během projektu probíhala ještě další soutěž o jednu knihu - aktivní čtenář. Všechny vítěze vyhlásíme společně a Vy se tak ještě můžete do soutěže o aktivního čtenáře zapojit. 


Soutěžit můžete zde: 





Výhry odesíláme do 14-ti dnů od vyhlášení vítězů. Přejeme Vám hodně štěstí! 



Četli jste: 
Část první - Seznámení s autorkou a knihou 
Část druhá - Úryvek z knihy 
Část třetí - Rozhovor s překladatelkou 
Část čtvrtá - Recenze na knihu

2 komentáře:

  1. Opět povedený projekt ;), já snad už nečtu jiné bloggery/ky než Vás ;). Je to super, se dovědět o knize tolik věcí. Děláte moc dobrou práci ;).

    OdpovědětVymazat