19. 6. 2014

Vyhodnocení soutěže Yoli - Projekt Cena nevinnosti (6)

A je to tady! Poslední článek, který nám uzavírá úspěšný projekt s nakladatelstvím Yoli a jeho knihou Cena nevinnosti. Vyhodnocení soutěže a pár krásných vzkazů od Vás. Tak, co myslíte? Vyhráli jste?



Den šestý






Úkolem našeho projektu bylo bližší seznámení s knihou Cena nevinnosti. Jelikož nás kniha nadchla, rozhodly jsme se, že by byla škoda ji odbít jen recenzí. Získaly jsme pro Vás rozhovor se samotným redaktorem Ceny nevinnosti, měli jste možnost se podívat na to, jak knihu vidí Mája a přečetli jste si exkluzivní ukázku z knihy o pár dní dříve, ještě než vůbec kniha spatřila světlo světa. Projekt byl zakončen fajnovou soutěží a dnes je na řadě vyhodnocení.

Do soutěže přišlo krásných 69 odpovědí a krom jedné, byly všechny správné. Nebudeme ale zlé a přivřeme očka, takže jsme v losování nechaly úplně všechny. Random.org nám pomohl vybrat vítěze a ti se můžou těšit na knihu Cena nevinnosti a záložky Yoli.

Tímto by MaKa ráda poděkovala všem čtenářům, kteří s námi náš první projekt prožívali, četli ho a i se zúčastnili soutěže. Ten největší dík ovšem patří nakladatelství Yoli a především redaktorce Míše, jelikož bez nich by se tento projekt neuskutečnil.

Ještě než se posuneme k samotnému vyhlášení, rády bychom zveřejnily pár vzkazů, které nás zahřály u srdíčka. Moc Vám všem děkujeme, tato krásná slova jsou pro nás tahounem do dalších dní, týdnů, měsíců a doufáme, že i let. Opravdu si toho vážíme a budeme dělat vše možné, aby jsme Vás bavily i nadále.

Vaše MaKa


"Ve světě knižních blogů jsem nováček, ale určitě budu vaše stránky i nadále sledovat :-)"


"Máte krásný blog, neuvěřitelnou sílu dělat všechny ty věci a moc vás obdivuji! :)"


"Váš blog je naprosto skvělý. :) Ráda na něj chodím, čtu Vaše recenze. :) Jen tak dál. :)"

 "Máte super blog a já vám držím palce, ať to je pořád jen lepší a lepší :)"


Jak se Vám projekt líbil?

"Ano, projekt se mi opravdu moc líbí a byla bych ráda, kdybyste nepřestaly s takovými projekty. :)"


"Samozřejmě, že pokračujte, lidi se aspoň dozví více o nejrůznějších knihách a mohou se díky několikadenních článcích, na co těšit :)"

"Je super! Mohlo by jich byt více. Kompletně se dozvíme vše o knize i jejím okolí, a ne jen anotaci a počet stran. ;)"

"Projekt se mi líbil. Sama od sebe si nic o autorech nevyhledávám ani nečtu, takže bylo milé moci si u Vás na blogu něco bližšího o autorce přečíst. Ukázka z knihy mě jen utvrdila v tom, že si knihu potřebuji přečíst :D." 

"Moc Vám za projekt i soutěž o knihu děkuji. Určitě by bylo hezké, kdyby jste zase podobný projekt "vykouzlily"."

"Určitě se mi líbil a měly byste v nich pokračovat. Vlastně díky vaší ukázce a recenzi, jste mě přesvědčily, že kniha bude opravdu dobrá a že si ji budu muset koupit :) Tyto projekty jsou velkým oživením blogu a proti soutěžím nic nemám, takže určitě bych něco podobného zase ocenila :)"

"YES and YES :))"


A kdo se může těšit na knihu Cena nevinnosti? 
Tramtadadáááá


     Snoopy   Charlie Z.   Sue Benes


Výhercům byl zaslán informační email, kdo na něj neodpoví do 72 hodin, vybereme za něj nového výherce.

1 komentář: