1. 4. 2015

«CooBoo maraton» Soutěž



CooBoo maraton již začal dnes v noci a my doufáme, že si celý týden ve společnosti "kubulínských" knih náležitě užijete a máme tady pro vás slibovanou soutěž. Soutěžit se bude o knihy Tohle není kniha a Tlukot mého srdce. Za poskytnutí výher do soutěže děkujeme společnosti Albatros Media a.s. .

Výhry:



1. výhra Tohle není kniha
2. výhra Tlukot mého srdce

Úkol:

Vymyslet si pro vás úkol, nebylo vůbec nic těžkého a věřím, že i jeho splnění pro vás také nebude nic náročného. :-) Na náš email knizniscifimaka@gmail.com zasílejte fotografie a nezapomeňte k nim dopsat svou přezdívku/jméno. Fotografie musí splňovat tři podmínky - Musíte na nich být vy s "kubulínskou" knihou/knihami (kdo se nerad fotí, stačí jakákoliv vaše část, fantazii se meze nekladou), čím "trhlejší" fotografie bude, tím lépe a téma musí být jarní. Do předmětu emailu napište CooBoo soutěž.

Tak a jak to bude s vylosováním výherců? Nejsme náročné jen na vás, ale také jsme si na sebe něco vymyslely. Kdo vyhraje první cenu, to bude záležet jen a jen na vás. Na našem "blogovém" facebooku vytvoříme album, do kterého postupně všechny soutěžní fotografie nahrajeme a vy pro ně budete moci hlasovat (fotografie začneme nahrávat v pondělí 6.4.). Ta fotografie, která bude mít nejvíce "To se mi líbí", vyhrává. Druhého výherce vybereme my samy. Je to pro nás také nové, takže pokud by se vyskytly nějaké technické problémy, vyhrazujeme si právo na změnu způsobu losování.

Podmínky:

  • Účastnit se může každý, kdo má doručovací adresu na území ČR.
  • CooBoo soutěž trvá ode dneška, to jest 1.4. 2015 do 12.4.2015
  • Výsledky se dozvíte nejdéle do třech dnů od ukončení soutěže. 
  • Poté zašleme výhercům informační email, na který musí odpovědět do 72 hodin. Pokud tak neučiní, vyhlásíme nového výherce. Na odeslání výhry si vyhrazujeme 14 dní.
  • Své soutěžní fotografie zasílejte na náš email knizniscifimaka@gmail.com.
  • Soutěžní fotografii může každý zaslat jen jednu.

Tak to je k soutěži vše. Jsme ráda za každou vaši reakci a doufáme, že se s námi podělíte i o další fotografie přímo na stránkách události. Přejeme vám příjemné čtení i fotografování. :-)



10 komentářů:

  1. Něco trhlého...? Jej, tak to jsem zvědavá :DD

    OdpovědětVymazat
  2. Nerada se někam fotím a poté to posílám, takže tuto soutěž nejspíš bohužel vynechám :/
    Každopádně ostatním přeji hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikde není psáno, že tam musí být celé tělo nebo obličej ;-D.. Je jen na vás, jak se s úkolem poperete ;-)

      Vymazat
    2. Nápodobně, ale pokud si s tím můžu pohrát opravdu jakkoliv, tak to možná zkusím :D

      Vymazat
  3. Fotky budete zveřejňovat naráz, nebo až na konci, aby to bylo fér? Jen mě to zajímá, žádný rýpání. :D Možná už jste to zmínily v článku, ale jsem blbec no, který se raději zeptá. Tvořící soutěže mám ráda, tak snad se zúčastním. Skvělé, holky. :) Chystám se konečně číst sérii Delirium, ale asi to budu střídat, nebo by bylo "překubulínováno". :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jednu z cen nemám, takže se určitě zapojím ;) Skvělý nápad :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ajéje, tak to bude o tom, kdo má nejvíc kámošů :D.
    Jinak zajímavý námět na soutěž:) Od Cooboo jsem měla Selekci a už se těším na Elitu:)
    Hodně štěstí všem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak, o tom to nebude, navíc, druhého výherce vybíráme my. :-)

      Vymazat